20130904

Harapanku

Wah tajuk tak tahan. Harap suami saya yang tercinta baca entri ini. Ehem.

Last Monday iols jalan-jalan dengan hubs and anak-anak. Pergi KL Tower tapi tak naik, tengok-tengok kat bawah je lepas tu pergi Pavilion nak dinner cari Laksa Sarawak. Lepas makan haruslah window shopping process balik lemak-lemak dalam badan. Sejak berfamily ni aku jarang shopping, apetah lagi sejak tidak mempunyai pendapatan yang tetap. 

Tengok sana tengok sini sekali Eh! Eh! Eh!

Terus love at the first sight pada items di bawah:

Sydney Shopper Bag

Sydney Zip Clutch


Bersempena birthday coming soon next month wajarlah kiranya jika aku buat wishlist untuk tahun ini. HAHA.

Suka sangat pasal memang tengah cari shopper bag yang made from genuine leather, ada zip and simple. For the purse pula pun memang suka yang panjang, and ada zip. Memang memenuhi segala kriteria yang telah ditetapkan. If beli kat US both items sama harga dengan shopper bag only in Malaysia. Erm.

Doakan aku dapat beli ye. Kahkah.

10 comments:

  1. cantek.. kaler mustard lak tu.. mmg peberet aku kaler terang2 gini kalau merah lagiiiiiii aku suka hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaler merah takde. tp kaler lain byk lg.

      Delete
  2. Epoi tengah pegang kepala.heheee...

    Tiup sikit bagi bonus shaklee lebih ek ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bonus shaklee simpan. ini epoi kena belanja. kahkah.

      Delete
  3. same la kite ni..kite pn suka beg mcm gitu..
    naknak anak 2 ni segala benda mak nenek nk msuk dlm handbeg..huhuhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss. psl dh beranaklah nak yg senang2 je.

      Delete
  4. kalau nak before 10th inform aku k..good luck fad =)

    ReplyDelete
  5. aku fossil lover beb..now fossil nye bag dah mahal2..fully leather lagi ah melantun rega.aku doakan epoi terbuka hati nak pezen ko bag nih...amin!!!

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...