20130117

Kehendak, Bukan Keperluan

Saje je browsing the net and window shopping tengok handbag. Nanti ada rezeki I nak beli lah. Target jenama kelas pertengahan je. Tak cukup "kayangan" nak pakai level Gucci, Channel, Prada, etc. Dapat yang ini setahun satu pun dah bersyukur sangat. Yeehaa!

Marc by Marc Jacobs

Classic Q Ukita

Too Hot to Handle Hobo

Too Hot to Handle Tote

Michael Kors

MICHAEL Large Colgate Grommet Pebbled Leather Tote

MICHAEL Jet Set Zip-Top Tote

Kate Spade

Boutique Stripe Small Harmony

Primrose Hill Stripe Goldie






Sekian saja berangan untuk hari ini.

3 comments:

  1. Vote for Too Hot To Handle Hobo!
    :)

    ReplyDelete
  2. hoiiii yg first tu aku pon ngidam tengokkkk.. ciss. hahaha

    ReplyDelete
  3. Aku pun suka semua gambar beg yg ko tempek ni

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...