20110209

Imaan Mandi Kolam

Kali pertama Imaan masuk swimming pool adalah di Nexus Karambunai. Sebelum itu kami ada juga tidur hotel yang ada swimming pool tapi tak berkesempatan je nak bawak Imaan. Lagi pun time tu Imaan kecik lagi macam tak sesuai je. So time pergi KK memang dah pasang azam (beria je...) nak bawak Imaan swimming. Siap semangat beli pelampung kat Toy'R'Us tu. Jenuh aku tiup pelampung tu bagi kembung tahu.

Sebelum tu meh tengok sikit gamba dekat resort. Kamu akan lihat gamba area chalet tapi kami dok kat bilik hotel tanak dok chalet ada nyamuk (ngade...)


Imaan hari pertama mandi swimming pool je nak pakai pelampung. Masuk hari kedua dia dah mula nak terjun plak. Dah tak nak pakai pelampung dah. Penat je ibu tiup pelampung Imaan tahu. Ada 3 sections kena tiup plak tu, ring, tiang dan atap pelampung. Haha. Pelampung canggihlah katakan :p


Boring pula tengok Imaan asyik pakai swimming suit yang sama. Nanti kita beli yang baru occay baby.

*click pada gamba untuk lihat dengan lebih jelas :)

19 comments:

  1. Cantiknyaaaaaaa pelampung dia!

    Beli kat mana? I nak beli jugakk. :D

    ReplyDelete
  2. beli kat toysRus. Rm29 kot tapi tgh sales. retail price xsurelah pulak. ade mcm2 design occay. hehehe.

    ReplyDelete
  3. berkenan jugak dengan pelampung tu...mari kita pakat-pakat belikan pelampung yang sama...hehe.. boleh kan fad?? kekeke..

    comei sungguh iman dengan munge nyer.. yaya tak penah gi swimming lagi.. uhuhu..

    ReplyDelete
  4. comeykan. material pun tebal. susah nak bocor tp jenuh nak tiup.

    ReplyDelete
  5. chomeinya iman nieeeeeeeeeeeeeeeee!
    pelampung super duper lah!

    ReplyDelete
  6. wah mcm best je iman mandi pool..nak kena bawa aqil gak ni..;)

    ReplyDelete
  7. canteknyeeeeeeee..
    dgn suasana, permandangan, model cilik..
    adehhhhh

    ReplyDelete
  8. faddd....
    pelampung sama dengan Auf......jom sama2 mandi pool. huhu.

    http://yayafrdz-mylifechapter.blogspot.com/2010/07/little-swimmers.html

    ReplyDelete
  9. haha ye ah yaya, pelampung same, flip flop sama sebijik. kita berkongsi citarasa yg same ;)

    ReplyDelete
  10. cumelll.....


    float iman rasa auntie plak nak mandi pakai float iman.

    sha beli qaish nye float pun kat toy'n'us...masa tu usha entry bonda auf la dulu...hehehee

    ReplyDelete
  11. balik KK mau cari pelampung ni..soooo cute..
    tp baby Fredo ganas..nanti dia terjun tiruk pula..hohoho

    ReplyDelete
  12. hehehe comelnye pelampung die..... tak beli lg pelampung n baju utk aqeef

    ReplyDelete
  13. alalalalala..pelampung Imaan cantik la..!!!!
    mesti seronok tinggal sana..
    cantik betul hotel tu :)

    ReplyDelete
  14. comeykan float tu.

    kid - nexus karambunai dulu sgt famous, kategori luxury resort tp skang reputasi dah merudum. ramai org complain.

    ReplyDelete
  15. comelnye iman dok dlm pelampung tu. !
    :D

    ReplyDelete
  16. hek hek sonok tgk imaan happy..fad,ko dah x yah jage dlm kolam..kemain pandai survive sesorg mcm org besar dah

    ReplyDelete
  17. imaan mmg berani bahi. nak terjun je mcm pandai berenang.

    ReplyDelete
  18. auu..imaan cekci.nampak lurah.hahaa
    lawalah pelampung imaan

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...