20110208

#27, 28, 29 & 30 - Versi Marathon Sampai Habis

Sorry for the delay. Minta maaf kepada diri sendiri kerana tak dapat berdisplin. Lately aku busy sikit. Hakhak. Here we goes:

{Day 27- Why are you doing this 30 day challenge?}

I am doing this challenge just because I don't know what else to do. Plus, some times doing quest or answering question can be fun because no one want to ask me question.

{Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?}

2010 - imaan was 2 months old, ibu 46kg
2011 - imaan was 8 months old, ibu 49kg
{Day 29- In this past month, what have you learned}

I need to be patient, patient and more patient.

{Day 30- Who are you?}

I am Fadilah, a mother to beautiful baby named Imaan, a wife to Zaiful. :)

Sekian, wassalam.

8 comments:

  1. mesti seronok menjadi ibu iman..sbb tuh bertambah kg..takpe, fad comel...

    ReplyDelete
  2. Imaan, ibu tu nak lawan pipi dengan Imaan la.. :P

    asyik senyum ketawa melayan Imaan mau tak naik pipi ibu tu :)

    ReplyDelete
  3. Fad, makin ada anak makin seronok kan. Sbb itu susah nk diet. Tapi tak apa tunggu Imaan dah pandai jalan nanti berpeluh la ibu dia nk kejar. Time itu sure boleh cepat kuwus. =)

    ReplyDelete
  4. daku ni kejar raina tak kurus2 pun fad

    ReplyDelete
  5. ramai kata anak makin besar kita jadi kurus. tp imaan ni dh kuat merayap. fad makin gemok je. hahaha.

    ReplyDelete
  6. ni mmg xsabar nk habis 30 days ni..hahahha
    3 serentak..

    ReplyDelete
  7. 3 kg je
    dan masih maintain comel
    no hal diet ke laut pun takpe

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...