20110201

Kenapa Tak Kurus

Macam lama tak betul-betul punya waktu senggang untuk update blog. Tak tahulah apa yang dibusykan sangat. Rasa cepat je masa berjalan. Asyik rasa tak sempat semedang. Tanda-tanda akhir zaman +_____+

I kononnya tengah diet. Takdalah diet sangat tapi kurangkan makan nasi, tak minum air sejuk, minum just apple, diet ala manja saja. Remember from my previous entry about we went for beriadah at Taman Bukit Jalil. Heh itu baru teaser je. After berpeluh tolak stroller, haruslah pergi breakfast. From Bukit Jalil we went to Kelana Jaya for breakfast.

i nak ice milo boleh ibu?
tak boleh imaan, nah kunyah wrapper biskut ni
kuetiaw goreng taknak taugeh
nasi lemak ayam
teh C tarik gelas besar and yong tau foo goreng rangup


Sekarang jangan komplen kenapa tak kurus-kurus (-_________-)

22 comments:

  1. hihihi fad..ala..selagi leh makan makan je..elly pun aritu 2 minggu je semangat diet..rindu kat nasi..hihihihi

    ReplyDelete
  2. wow..sedapnyer...tibe2 lapo giler huhu =p

    ReplyDelete
  3. tahu takpe. nafsu makan since pregnant tak leh control. terbawak2 smpi skang :|

    ReplyDelete
  4. Menu mee takmau tauge tu sama macam kita. Siapa punya tu Fad?

    ReplyDelete
  5. semua fad punye. makan kongsi2. harus rase semua. tp kalau taknak taugeh tu my request lah.

    ReplyDelete
  6. fuyoohh!
    byknye ibu iman makan!\hehhee

    ReplyDelete
  7. wow teh tarik.
    xbole thnnn woo.
    :D

    ReplyDelete
  8. umie a'iesya - tuh ah pasal. manyak kan.

    as - teh C tarik occay. rase lemak without sugar :)

    ReplyDelete
  9. ah sedap nye gambar2 tu...droolssssss... dan teh C tarik tuh mmg tertarik habes. tmn bukit jalil ni dkt ngn rumah i. kalau dtg lagi holler la saya!

    ReplyDelete
  10. tapi,tgk gamba Fad maintain ja....Nat ni yg ada masalah kegemokan,org Kedah kata- makan lalu (itu la maslah nya)

    ReplyDelete
  11. Fad,

    entry u ni mengingatkan i kat husband. dia selalu mcm ni, pergi jog smpai 1-2 jam. pusing 4-5 round. habis peluh dah macam banjir. dlm ati ai sebulan mesti bole kuwus klu mcm ni.


    bila singgah bfast, hah, tu dia. nasi lemak ayam + sambal sotong. teh tarik gelas besar. belum campur satay lagi.

    aiyak!. i geleng kepala aje lah~

    ReplyDelete
  12. gemok ke fad?? ngade arrhhh
    biase je na tgk..
    lain ar cm na ni..
    huhuhu..
    ehh yong tau fuu goreng?
    xpenah jumpe lg..huhuhu

    ReplyDelete
  13. yong tau foo goreng adalah best. lagi best dari biasa. so far mmg jumpe kat kelana jaya tu aje.

    fad gemok ah. jumpe dulu baru tahu. hahahaha.

    ReplyDelete
  14. kewtiaw keranggggggg...!!!
    yummeh :)

    fad comel la mana ada gomot..

    ReplyDelete
  15. ehehehe...sy pun try kurangkn mkn nasik..3kg je nak buang tp degil btl..err,empunya badan yg degil nak diet..hohoh

    ReplyDelete
  16. kid - dulu comel la jugak kid. kid jumpe fad time kurun bile ntah. haha. skang dah comot.

    nanak - sy kena kurang 9 kilo. fuhhh.

    ReplyDelete
  17. hehehehe
    mana ada gemuk wehh
    sedap mata memandang dah tu
    alahhh...layan je lah
    kurus ni aku rasa dah macam anganan je
    entah bleh tercapai ke tidak
    mcm tak mampu je

    ReplyDelete
  18. headband imaan byk yg cantek2 la. mana nak carik ye fad? hikhik. naseb baik ai tak tertarek pd gmbr2 mknan itu, buat2 tak nmpk jek. hikhik :P

    ReplyDelete
  19. hahaha, kan Fad? cemana nak kurus kalau makan kenmain kan. sama lah Fad. sedih kita.

    ReplyDelete
  20. sha - byk beli kt bribbons lah mane lg. yg kt gamba tu beli kt kedai baby biase je. yg jual satu pek dpt 3 tu. brand ape ntah.

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...