20130322

Wangian Untuk Semua

Sempena hari yang mulia ini, I'm doing a favor tolong promote my younger sister's business. 

She is selling perfume gred AA from Bandung. There are more than 700++ original fragrance, just name it, they make it for you. Harga sangat affordable.


30ml --- RM25
50ml --- RM35
100ml -- RM45

COD at The Mines or around Seri Kembangan only. Payment via delivery. Order dulu, 2 weeks period time. If interested kindly contact her (SMS/Whatsapp) at 019-668 3117 or 013-358 8499. Nama dia OFA.

For more details pasal the perfume, jangan segan-segan contact my sister occay. Aku pun ada perfume ni, memang lasting and sama sangat bau dia dengan original retail cuma botol je lah yang tak sama. I pakai bau Harajuku Lovers, almaklumlah peminat Gwen Stefani. Kehkeh.


3 comments:

  1. ramai dah buat bisnes ni kan atas permintaan umum. pernah terbeli perfume yg mula2 bau nya mmg sgt best. tp bila preggy ni, x bole bau sgt, yg wangi pun bole ckp busuk. kihkihkih

    ReplyDelete
  2. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Macam tau tauuuuuu je aku tengah cari perfume. Elok benar ada yang murah ni, COD kat seri kembangan pulak. Weehooo. Nak order nanti !

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...