20120516

Takde Kerja Lain

Pantang AirAsia buat promo je mulalah mak tak senang duduk. Now aku dah jadi macam perancang percutian keluarga je nampak gayanya. Ticket for coming September and January 2013 pun belum guna lagi mak sudah booking another tickets for next year. But this time buat pertama kalinya insyaAllah will bring along my parents, MIL and adik-adik. Amekaw sekali booking 9 tickets. Tiga kali aku repeat stay dalam waiting room pasal lama sangat fikir and culculate untuk luggage (budget tetap budget).

Semoga segalanya berjalan dengan lancar nanti. Memang aku harap sangat nak bawa my mom holiday ke negara lain. Ayah aku time dia masih bekerja dulu dah pernah pi holiday ke negara orang dengan kawan-kawan dia, MIL lagilah dah pernah sampai benua-benua lain dah.

So, insyaAllah March 2013 kami pergi bercuti ramai-ramai. Unsabar. =D




5 comments:

  1. bestnye!!! nak bercuti2 ke mane tu?

    ReplyDelete
  2. unsabar yer fadilah(erk pestime panggil ko name tu)- cik bahi

    ReplyDelete
  3. mmg merian n fun kalau pergi dgn family nih kan,

    ReplyDelete
  4. best cuti-cuti
    hilang masalah kejap

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...