20110224

Sugar High

Both mommy and baby were sugar high. We ate Tutti Frutti for the first time (^_^) Also strawberries and grapes coated with chocolate. I wore Maysaa Chiffon Scarf Snood.


Imaan pertama kali makan dessert yang aku bagi. Orang lain bagi at my back aku tak sure. Tapi aku pasti, ADA. Haha.

15 comments:

  1. hamboi comel nye mak ngn anak ni.love ur bb cover!

    ReplyDelete
  2. alah ade punye yang kasik anak makan jugak.. kesian anak tengok jek kan.. hahaha

    fahrin semalam kasik milo sket.. sket jek.. kasik rase.. kali pertama setelah lahir di dunia merase milo.. hehehhee

    ReplyDelete
  3. zuris - suka sangat senyum smpi telinga. biasa mkn tawar je.

    puan capa - imaan mkn grapes coated chocolate tu jadi comot.

    azie - tqvm. imaan suka yellow tu i pki bb cover colour yellow. haha.

    ReplyDelete
  4. reen - rase sikit je erk. hehehe.

    ReplyDelete
  5. hepi betol tgk imaan. suke lah tuu heheh =p

    ReplyDelete
  6. suker la tu dapat choc..^^
    comel betol..

    ReplyDelete
  7. happynya dua beranak..
    hri tu i mkn aiskrim dlm kereta,baby Fredo dah telan2 air liur..lps tu nangis..apalagi, i cepat2 habiskn aiskrim tu..kesian jg sbnrny tp mommy dia ni pun jahat..adakah patut mkn depan anak..hohoho

    ReplyDelete
  8. ala sedap nya..ammar pernah rasa sikit je tu atok mak dia bg rasa..daku mmg x bg pun..

    ReplyDelete
  9. yes!Fad pakai maysaa scarf hood itu. hihihi. cantik apa Fad. sgt! oh Imaan harus suka makan cokelat bagai. hehe

    ReplyDelete
  10. ena, ayu - tu ah suke sangat, mcm terkejut pun ada kot.

    nanak - tuh ah nak makan kena sorok sikit. hehehe.

    evyn - imaan dah 10 bulan sikit lg nak setahun fad kira cincai ah bagi can kat dia rase sikit.

    fie - cantik ke? kalau fie pki lg cantik kot.

    ReplyDelete
  11. since jmpe imaan aritu..dok wendu la kat die fad~

    p/s: aku bkn slh sorg yg bg die mkn dessert..:>

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...