20110128

Imaan di Taman

Dah lama pasang niat nak bawak Imaan beriadah di taman rekreasi. Dulu sebelum kawin, aku boleh tahan cekal lepas Subuh sudah tinggalkan jejak ke Taman Tasik Cyberjaya atau Taman Rekreasi Bukit Jalil. Tak dekat sangat pun dari rumah kena drive 30 minit dulu baru sampai. Hehehe. Tapi pasal semangat nak keep fit untuk majlis perkahwinan so gagahkan jugak.

Sekarang after ada anak seharusnya kembali rajin tapi hari minggu susahnya nak bangun pagi. Lepas Subuh pasti tidur balik. Itu pasal aku tak murah rezeki dah kot. +_______+ Beberapa minggu yang lalu keajaiban berlaku kami sekeluarga berjaya mengagahkan diri pergi riadah pagi-pagi. Aku tak minat pi petang pasal rasa tak fresh sangat. 









Harap lepas ini akan selalu rajin bangun pagi beriadah pada hujung minggu. Diet gila-gila pun tak guna kalau badan tak fit kan. :)

11 comments:

  1. eiii..iman ni..cam baby korea lah!
    sonok ek diye!
    acik nk mkn kamu lah!

    ReplyDelete
  2. okeh, aunty cop kamu!

    nanti bincang duit hantaran.. wahh cenggituwwww

    ReplyDelete
  3. iman kite susah nk bgn pagi..bgnnya kol 9 kol 10 pg.. :( seronok jer imaan main kt taman pagi2

    ReplyDelete
  4. lain lak muka imaan pakai topi.
    seronok ye dia main.
    kenalah abi dan ibu bawa situ slalu kan.. ;)

    ReplyDelete
  5. wah imaan sgt pandailah amik gmbr
    mcm budak besar dh dia dlm gmbr ni
    lain sungguh rupa bila pakai topi gitu

    ReplyDelete
  6. alahai....nak cubit je pp kamu.geramm..

    ReplyDelete
  7. u...baju sama ngan ryan..hehe:P
    comel nyer iman...cepat ek dier jalan...
    macam da besar..hehe...:P
    gerammm..

    ReplyDelete
  8. bluwekkk kat Iman balik. mummy ajak teman joging ye? kita dah lama dah tak joging, gym pun dah malas dah nak pegi.

    ReplyDelete
  9. umie a'eisya - mkn imaan mkn lah acik :p

    reen - boleh bwk diskus no hal. i xmemilih darjat, pangkat atau harta

    ibu iman - imaan kite mmg bgn time subuh. lg awal dr ibu abi dia

    zuris - tuh ah abi dgn ibu kena salu bwk imaan pi playground

    dayu - tuh ah nampak mcm dh besorkan.

    natrah - jgn ah cubit, takit

    ayu - same erk. baju FOS. haha. imaan belum jalan lg ah. baru belajar memanjat berdiri dgn support

    wardah - kite pun xrajin fie :|

    puan capa - imaan ikut mood. boleh pakai lame tp mesti kena cabut jugak kalau dia start rimas

    ReplyDelete
  10. alo tomei2 iman.. mcm dh besarlah dia.. bila laa qaseh nk pandai bjalan niee..

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...