20101228

#26 - Buddies

{Day 26- What you think about your friends?}

All my girls are GREAT. Walaupun sekarang kita semua busy dengan hidup masing-masing but we still love each other so much. Maybe we spend less time together now tapi mestilah sentiasa ingat kawan-kawan. 

Semalam baru jumpa Shalin and Ija. I miss Bahi, lama betul tak jumpa kau. But I know, kau antara pembaca setia blog aku ni. Inarah last jumpa kat Empire tapi tak sempat nak mengeteh or lepak lama-lama. Semalam Inarah tak datang, maybe dia ada hal. Zila lagi lama tak jumpa, asyik kata nak jumpa tapi tak terjumpa-jumpa.

Kawan-kawan sekolah lagilah, but we still keep in touch di alam maya ini. Yumaiza, Najwa, Zafirah, Syakiera, and many more, aku list down yang ada posibility baca blog aku ni. Heh.

Aku belum ada kereta sendiri, and Imaan pun tengah dalam phase active tak boleh control so kalau nak keluar berdua dengan Imaan is almost impossible. Mesti ada driver or a company kalau nak ke mana-mana. You all know how kaki jalan I was back then but sekarang ni payah sikit kalau tak mesti tak lekat kat rumah laju je aku pi lepak dengan korang.

Not to forget kawan blogger. I haven't meet any of you kecuali Zuris itu pun pasal Zuris & her hubby adalah schoolmate hubby I dulu. Hehe.

Ada masa, ada rezki kita jumpa occay.

9 comments:

  1. kita kenal sebelum jumpa kat blog or after ek?
    tp rasanya blog yg buat kita lebih kenal each other kan.
    :)

    ReplyDelete
  2. fadh,
    me buleh aje keluar berdua dgn Liam semata2 ai nak shopping or kerja! hahaha mungkin dah tepu kot dengar Liam ngamuk2 kat belakang dlm carseat dia,..=P kalu tak, susah ai nak jalan2 ;P

    ReplyDelete
  3. i suda baca la ni puan fad.hehehhh..
    jom bwk naufal and imaan jalan2..hehehe

    ReplyDelete
  4. bila nak berpeluang nak jumpa kan

    ReplyDelete
  5. zuris - kalau tak silap kat blog kawin fad dulu. zuris ada tanye epoi ke mcm mane ntah. hehe.

    kiena - u mmg terror. kalau dh biasa drive bwk anak dr mula maybe boleh kot tp psl i xbiasa so xberanilah. some more i dh xmampu nak carry imaan more than 10 minutes.

    wawa - occay nanti kite set time. tak pun ko dtg fetch aku naik vios putih mu. hehe.

    dayu - buatlah makan2 kt rumah ajak blogger mommies semua :p

    ReplyDelete
  6. beb.. boleh tak tolong advertis kedai baju aku.

    http://popthebuttons.blogspot.com

    Thank uuuu! :)

    ReplyDelete
  7. lupe pulak..pop the buttons tu aku punye :D

    ReplyDelete
  8. nana- boleh babe, aku dh link kan nanti ada masa i wat entri.

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...