20101026

Imaan's New Friend

Semalam my dear friends Shalina telah selamat melahirkan baby girl, Damia Insyirah. So aku after work terus laju-laju ke KL with Imaan and abi melawat mereka. Alhamdulillah Shalin dapat bersalin normal, sakit sekejap, jahit sikit je, memang segala-segala di permudahkan-Nya. Lain orang rezeki lain-lain kan. 
ewah macam pandai je belai-belai baby kan
Terlanjur berjalan haruslah singgah minum-minum, ibu and abi minum coffee, Imaan pun nak jugak.
acah je tu, mana boleh bagi minum betul-betul
Ramai betul my friends yang bersalin tahun ni. Semua pakat kahwin last year, pastu laju-laju pregnant pakat bersalin this year. Anak pun sebaya je semua. Ramainya kawan Imaan, ada Mikael, Irshad, Luna, Elmyra, Damia, Naufal, Ayra and many more tak boleh nak ingat nama dah. Almaklumlah nama baby sekarang canggih sungguh. Semoga semua anak-anak kita membesar dengan sihat dan menjadi insan berguna.

7 comments:

  1. Geram lah. Meh Kuantan, aunty nak pinjam.

    ReplyDelete
  2. my sister sorg baru study kt kpm kuantan, nanti ada masa kami pi kuantan jumpe auntie ronna occay. insyaAllah.

    ReplyDelete
  3. alahai.geram tgk dak dua tu...nak jumpe n ceyyum byk2

    ReplyDelete
  4. alah alah.. chomeynyerh tgn imaan nak try pgg damia~

    ReplyDelete
  5. kita pakat2 hantar anak ke skolah..pastu pakat2 tanya result spm anak masing2..hahahaha..
    p/s-uih ade baby name same ngn naufal ke tu?

    ReplyDelete
  6. naufal tu anak ko lew wawa. haha.

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...