20100917

Rayalah Apa Lagi

Tahun ini turn beraya di kampung aku, YAY! Tahun lepas di kampung hubby, time tu I tengah mabuk todi mengandungkan Imaan si cantik manis. Agak malang kerana tidak ada gamba raya pertama kali sebagai seorang isteri. Aku pun tak tahu lah maybe last year macam kelam kabut sikit kot time raya tu, rushing ke sana kemari sampai lupa nak amik gamba.
hari raya pertama
Tapi tahun ini tidak mungkin lupa ambil gamba. Haruslah ambil pasal sudah ada baby. Hehe. Kalau lupa jugak pasti rasa sangat kecewa.

1st raya Imaan tak berapa in the mood. Kena paksa bangun pagi dan mandi sunat Aidilfitri. Biasanya Imaan bangun paling awal pukul 10 pagi, standard pukul 12 tengah hari, mewarisi perangai ibu dia yang tak berapa rajin bangun awal. Hakhak. So gamba raya Imaan hari pertama takda yang senyum semua muka toya je.
hari raya kedua
hari raya ketiga
Semua gamba Imaan je, gamba ibu and abi Imaan sipi-sipi dah lah kan. Actually banyak benda dalam kepala otak ni nak buat entry tapi masa amat mencemburui kita, oleh itu sampai di sini saja.

Jom beraya.

6 comments:

  1. hee~ santek reben imaan.. besar ok..

    ReplyDelete
  2. biaselah anak i fashionista baby. bahi mari kite raya2.

    ReplyDelete
  3. hah..jom2.. ko dah gi umah shalin n inarah?

    ReplyDelete
  4. oh, dress & reben² imaan semua cute². ni lah seronoknya ada baby girl kn? =)

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...