20100922

Meet The Girls

Sempena Hari Raya yg mulia ni, kami telah pergi melawat kawan-kawan Imaan di utara dan selatan.

Memula kami ke selatan melawat Ayra Saffiyah Luella.
Dua orang anak dara yang mengantuk. Ayra sleepy sangat tapi terpaksa melayan tetamu yang berkunjung pada waktu malam. Imaan pulak muka blur je, dah ready pakai sleeping suit tapi nak bagi nampak macam pergi jalan-jalan aku pakaikan ribbon. Ayra pulak pakai mini skirt malam-malam. Hak hak.

Photo berkualiti camera webcam walaupun pakai digital camera. Abi Imaan tak pandai ambil gamba ah.Amat ketara sekali tiada komunikasi berlaku antara mereka. Imaan belum belajar bahasa inggeris, Ayra pulak belum belajar bahasa melayu.
Ok, yang ini Ayra cooperate tapi Imaan terus lupa diri bila dapat duit raya. Imaan nampak gelap pulak bergamba dengan kawan pan asia dia.

Kemudian kita ke utara pula melawat Maya Kaleysha.
Maya pandai tengok camera, mood tak baik pun boleh automatic jadi Ok bila orang snap gamba dia. Imaan pulak? Err...Baju raya kami sedondon Ok, ada tiga pasang semuanya. Heh.
Tengok baby I carik gaduh sambil show off CD Lunatots dia. Kaki memang suka naik. Jangan dah besar suka tendang orang sudah lah.


Maya tengok camera lagi sambil ejek-ejek. Imaan tak boleh focus.
Tengok tu kaki Maya halus je, Kaki Imaan pulak selambak.
Anak I memang tak sopan. (-_-)

9 comments:

  1. u can be a very good mother la fad.. teliti

    ReplyDelete
  2. waahhh.. bersosial habis imaan raya ni ye
    seronok sungguh
    imaan, kaki sgt gebu lah

    ReplyDelete
  3. heh. belum ah good mother bahi. still learning. aku rase ko lg better nanti.

    imaan mmg kuat jalan dayu. tak leh duduk rumah one whole day. mesti nak keluar, kalau tak mengamuk.

    ReplyDelete
  4. baju raya imaan pon ko tempah sekali dengan baju kurung ke? alalala. comel sangat ni.

    ReplyDelete
  5. wah.sudah ada.curik dari sini lah ek ;)
    tapi...auntie suka imaan bambam.imaan comel cam patung aje.

    ReplyDelete
  6. Hi Wonder Wife! Comelnya baby Imaan.

    ReplyDelete
  7. Hi

    Please double check your email add at my comment box.
    Try to send you an email tapi asyik kena kick.

    Do re type your email add ok.

    Thanks

    ReplyDelete
  8. nana - aah aku tempah imaan baju maxi sekali dgn baju kurung aku. senang skit matching2 like mother like daughter.

    rhona - hi auntie rhona, imaan says hi to u. kalau we all pi kuantan kami jumpe u ok.

    ms weed - ade email dh. tqs

    ReplyDelete
  9. Hi Wonder Wife,

    Lama gila kot tak borak. Ada pergi Kuantan lagi ke selepas kita jumpa tu? Kita jumpa pun tahun bila tu! Kalau datang, contact lah, nak jumpa Imaan. :D

    Yang benar,
    Auntie Rhona.

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...