20100826

Warna Warni iCity

Balik berbuka di Semenyih, aku pun mengajak sang suami jalan-jalan ke iCity. Dah lama nak pi tapi baru dapat pi. Nak masuk kena beratur panjang, almaklumlah malam minggu. Tapi siapa yang tahu boleh masuk ikut pintu belakang kereta kurang sedikit di situ. Kalau pergi during weekend macam kami orang, per car RM10 dikenakan. Kalau nak free boleh pergi naik motorsikal atau pun parking di luar kawasan tapi kena lah jalan kaki jauh jugak. Apa salahnya kalau terasa nak exercise.

imaan didukung oleh kakaknya tengok butterfly


abi wat imaan jadi trophy


imaan terlalu gembira didukung oleh kakak cantik
di bawah pohon cherry


happy tree friends

4 comments:

  1. yeeeeeeelaaaaaahh..kakak cantek..patut la dia selsema fad..sejuk ok..angin mlm sejuk..ko dgn abinye dh tua takpe..kepala kasi cover.umbun2 sejuk..ceh aku mcm makcik2 kan..takpe imaan..kuat!!!..
    abg irshad kem salam wink2

    ReplyDelete
  2. berapa berat imaan ni?? tembamnye dia
    peha tu hah..geram je tgk
    membesar dgn sehat ye sayang imaan

    ReplyDelete
  3. betol..peha ketak2...nyum2 geget2

    ReplyDelete
  4. imaan ni lemak lebih dekat lengan dgn kaki je. mmg dh mcm maskot michellin. berat mase ni baru 5.8kg je kot. rasenye baby dayu lg berat kan.

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...