20110422

Jemputan

Last minute notice.

Majlis Doa Selamat Bersempena Kelahiran Nurin Imaan (1thn) dan Ulang Tahun Kelahiran Atok Imaan (58thn)

Date: 23 April 2011 (Saturday)
Time: 12.00 hingga 3.00 petang
Venue: No 9, Jalan PP16, Taman Pinggiran Putra, 43300 Seri Kembangan, Selangor.
Aturcara Majlis: Doa selamat dan makan tengah hari.
Hidangan: Nasi berlauk (Sambal Goreng, Sup Campur, Sambal Udang Petai, Gulai Ikan Masin & Nenas, Ikan Keli Masak Cili) Air Sirap Orang Kahwin, Kuih-Muih.

Puan dan keluarga dijemput hadir memeriahkan majlis ini. Kalau ada kelapangan bolehlah datang tengok Imaan sambil makan-makan. Takda apa yang special pun pasal memang buat last minutes sangat, majlis makan kecil-kecilan. Hari ni baru jemput kawan-kawan dan saudara-mara. HAHA.

Kepada yang bertanya keadaan Imaan, pagi tadi aku keluar pi office demamnya dah kurang. Luka masih macam tu. Doakan Imaan semoga cepat sembuh. Esok Imaan kena doll up pakai baju hadiah dari mak ngah Imaan. Harap sangat keadaan Imaan bertambah baik. Kejap je lagi aku nak balik rumah tengok Imaan.

Kalau tak sure jalan ke rumah, jangan segan untuk contact I occay. I ada send invitation kat facebook tapi random je click on friendlist itu, so kalau you tak dapat my invitation sorry sangat tau. Ini sekarang I invitelah ni!

Btw, to reach me, kindly contact me at 016-225 4594 (Fad)

Kalau ada rezeki nanti jumpalah kita esok, kalau takde rezeki esok, jumpa potong kek dengan yang lain dekat Genting Highland.

p/s: Takde goodies, tak sempat :P

17 comments:

  1. bilenye?? tade tarikh pon? sabtu neh ahad? alaaaaaaa tarikh pleaseeeee

    ReplyDelete
  2. Fad, tarikhnya bila sayang? :)

    ReplyDelete
  3. dah update, aiyoh i kalut nak balik rumah ni. kt rumah xboleh online.

    ReplyDelete
  4. esk nak kena htr husband gi airport, kalau sempat insyaAllah sampai. :)

    ReplyDelete
  5. wow, makan-makan... i'll be there. insyallah...:)

    ReplyDelete
  6. baru je kenal ni, bleh datang ker? segan pulak rasa..hehehe..

    ReplyDelete
  7. mcm nak pegi sbb x jauh sgt. tp habi ada training kt KL pukul 2 kena ada kt sane. datang awal sket boleh? kekeke...

    habi msti xnk sbb takot lambat lg mcm sblm2 nie. heheh..try tanya je dulu. klu ade rezeki leh jumpe imaan tomey =)

    ReplyDelete
  8. nnt kite bwk eryna berkenalan ngan imaan :D

    ReplyDelete
  9. WAH FAD..nih pasti ramai nih aku shy laa.....

    regarding mulut2 ikut sedap ckp tuh..ni pesan aku.." persetan kan aje..benda nak jadi..tak mintak pun"...titik..

    ReplyDelete
  10. happy birthday Imaaan..sori aunty Nanak & Fredo tak dapat datangs sebab jauh..huhu..

    ReplyDelete
  11. happy birthday, Imaan... auntie jauh ni mmg x boleh dtg...

    ReplyDelete
  12. heppy bday imaan!

    insyallah, kalu sempat saf singgah jap ek..

    ReplyDelete
  13. jom singgah blog keli oh keli...kamu ada sebut ttg ikan keli...sbb tu saya singgah ke blog kamu...salam ukhwah!

    ReplyDelete
  14. happy birthday iman...sorry tak dapat datang...semoga majlis berjalan lancar ye

    ReplyDelete
  15. aku balik kg la
    celeb bday cha bersama atok dia
    ok..kita potong kek sama2 di genting nanti

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...