20110427

Birthday Raina

Entri tertangguh akibat daripada masalah yang tak dapat dielakkan. :D

Birthday Raina di Banting. Aku dan hubby pernahlah pergi Banting tapi memang ala fail tempat and ceruk kawasan di sana. Oleh itu on that day plan konvoi dengan Jue dan Ana. Alhamdulillah kami guest pertama yang sampai, sharp pukul 3. Semangat tak semangat.  Lepas kami sampai, jemputan yang lain pun tiba. Ramai mommy blogger yang hadir. Nak list down aku dah tak ingat dah. HAHA. Kami tak dapat stay lama pasal lepas tu bergegas ke HKL melawat makcik hubby yang warded.

Sedikit gamba from majlis Raina. Gamba banyak tapi ini je yang sempat aku convert to jpeg. Hubbyku silap setting camera. Maafkanlah dia. :P


Haa itu je gamba yang ada. Betul tipu. Ada banyak tapi raw file nak convert sekarang tak boleh. Nak tunggu balik rumah pakai laptop hubby itu kemungkinan bakal mengambil lebih masa lagi. Jadilah~

4 comments:

  1. heheh, oklah tuh...;-)
    ade lah jugok ye..;-D

    ReplyDelete
  2. Sempat kisskiss Imaan kejap je masa ni. Takpe, nnt repeat tempat lain pula.

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...