20101118

#4 - Tabiat Yang Harap Takda

{Day 04- A habit that you wish you didn’t have}

Payah gak ni, apa erk. Habit adalah pattern behavior. Aku macam takda habit yang pelik sangat kot kecuali sikap malas and moody yang melampau. Huhu. Tapi itu adalah sikap bukan pattern behavior macam suka gigit kuku or suka pintal rambut. Owh ye, mungkin kaki aku tak boleh stay still, mesti nak goyang ala-ala makcik tailor. Kalau bebetul tailor dapat jugak duit, tapi ini jadi imaginary tailor saja. Tak eloknya adalah kerana boleh bagi bad impression pada orang lain pasal memang aku pernah kena tegur sekali dengan stranger, dia kata perempuan tak elok goyang-goyang kaki begitu pasal nampak tak sopan and some says orang yang suka shaking kaki ini kuat s*ks. Tak tahu lah kebenarannya pasal itu kata orang, orang mana tak tahu.

1 comment:

  1. pehtu aku slalu sound.. "fad, ngko mengepam eh??'

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...