Pages



20101031

Giveaway : Baby In Style

*Entri melekat sampai Tiga Puluh Satu Oktober Dua Ribu Sepuluh*
rajin kan aku. haha
Mudah saja anda hanya perlu:
  1. Buat satu entri bertitle Giveaway : Baby In Style.
  2. Tepek gamba baby anda bergaya sakan pada entri tersebut.
  3. Tolong hebahkan contest ini (spread the news - terpulanglah nak buat macam mana)
  4. Tinggalkan link entri/blog anda pada bahagian feedbacks saya supaya I boleh tengok menjengah.
  5. Extra credit untuk mereka yang linkkan blog ini atau pun menjadi follower (tak wajib, I tak suka memaksa)
Syarat-syarat penyertaan:
  1. Baby berusia 1 hari - 24 bulan saja.
  2. Tak wajib warganegara tetapi mesti menetap di Malaysia.
  3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 October 2010
Hadiah:
  • Hadiah Utama - Handbag Classic Hobo LesportSac
  • Hadiah Saguhati - Rahsia (Only applies if sambutan menggalakkan, lebih dari 10 penyertaan)
Notes:
  1. Baby mesti bergaya, lagi over lagi bagus tapi jangan sampai serabut.
  2. Ibu atau sesiapa saja boleh interframe, tak semestinya gamba baby seorang tetapi focus mesti pada baby occay, jangan orang lain pula yang over.
  3. Kalau nampak from head to toe lagi bagus.
  4. Pemenang akan dinilai berdasarkan efforts, kelucuan/kecomelan baby anda. Semua baby adalah comel.
bukan gamba bertanding, sekadar gamba hiasan. 
imaan dan nenda (5 months old)

39 comments:

  1. wah.contest.
    kena godek2 gambar maya nih
    kwn2 ada priority kot?
    ahaksss ;P

    ReplyDelete
  2. haha. memula teringat jugak nak masuk syarat kwn2 tak boleh bertanding. tp bg can ah kan. bertanding secara adil. ;p

    ReplyDelete
  3. hehe..aku singgah jenguk anak ko kat sini ye fad~

    ReplyDelete
  4. fad, ade tag utk u.kalo rajin join la =)

    ReplyDelete
  5. hepp hepp ape ni sume lari topic. wah jepp pun ade belog erk.

    ReplyDelete
  6. wahhhh bestnyer contest ni memandangkan anak dara nurul ni suka bergaya bila amik gmbr dia tp mama dia malas nak buat entri. hrp2 ada mood rajin mama raina ni menaip. salam kenal fad :)

    ReplyDelete
  7. nk join gk,dok delay2 wat n3 hehe

    ReplyDelete
  8. tgk org takde join g,gatai tgn nie nak join.
    tp...takpelah.kwn2..takyah lah kan.hehee..

    cayalah imaan.stylo ok!

    ReplyDelete
  9. Salam & Hi!
    Saya nak join giveaway nih...hehehe..
    ni link nyerrr..if ada terkurang, inform ek

    http://gossip-fir.blogspot.com/2010/10/meh-join-giveaway-baby-in-style.html

    Salam kenal :)

    ReplyDelete
  10. alah zuris, join je ah tape. fad tahu zuris mmg tingin nak join kan. haha. mane tau rezki maya. hoho. kat umah kte ade beberapa beg kecik bewarna warni, maybe akan buat hadiah saguhati nanti. :)

    ReplyDelete
  11. mommy icha join!

    http://adhatine2.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    hehehe.. kalau ada x cukup inform ye =) tq

    ReplyDelete
  12. JOIN YER

    http://ziefauzi.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  13. salam..

    saya join juge ^_^

    http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/10/mau-join-contest-best-ni-anjuran-dari.html

    TQ

    ReplyDelete
  14. saya join

    http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  15. salam,

    nak join jugak leh?

    http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal fadila,

    aisha join GA juga ya
    follower no 16

    link n3
    http://ady-shariz.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    Thanks ya, moga ada rezeki

    ReplyDelete
  17. ibu balqis pon nak join..
    http://qaini88.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html
    TQ..

    ReplyDelete
  18. tqss. nanti fad checkedout occay.

    ReplyDelete
  19. wow~ ramai yg join eh.. kalo aku x ley masuk..jd juri awam pun xpe la fad~ hahaha

    ReplyDelete
  20. fad, ada 5 hari lagi kan
    kalau aku submit satu gmbar pastu tiba2 rasa nak tukar boleh?
    mana tahu tiba2 tergedik nak menukar gmbar

    ReplyDelete
  21. boleh dayu. kire dateline 31 ah. lps 31 baru pilih gamba bertuah. huhu.

    ReplyDelete
  22. fads, ni penyertaan aku
    silalah buat audit, mana yang kurang sila kuarkan NCR

    http://dayuyuna.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  23. fad,

    ini penyertaan kite.

    http://mypreggieland.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    harap memenuhi syarat. hehe

    ReplyDelete
  24. SALAM PERKENALAN...
    SY PUN JOINKAN ANAK SY UTK CONTEST NI..

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    TQ

    ReplyDelete
  25. salamkenal... saya dah join sila2 semak hakim klu ada apa terkurang boleh tolong inform :)

    link ; http://apaceritadunia.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  26. glamer imaan~ pic dier merate2 kat blog lain~

    ReplyDelete
  27. puan fad

    saya sudah join hehe
    check it out.
    http://queenwiza.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  28. salam akak :)

    i join tau

    http://jella-jello.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  29. dear... buleh tak longgarkan skit syarat.. anak saya yg sulong 28 bulan (2 tahun 4bln).. nak masuk jugak huhuhu

    ReplyDelete
  30. salam kak fad..
    da join..:)

    http://ayuraza.blogspot.com/2010/10/baby-in-style-contest.html

    ReplyDelete
  31. salam

    ini penyertaan adik Duwa on behalf kaklongnye hehe
    http://www.mayaqarmyla.net/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  32. ala tak leh nak join umur terhad...hu...hu...sedeynya

    ReplyDelete
  33. salam..
    Cute Mum dah join..
    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html
    TQ..
    folow sekali..

    ReplyDelete
  34. sorry lmbt yeh..kami dua beranak baru baek demam:)

    http://keklapismaksaya.blogspot.com/2010/10/giveaway-baby-in-style.html

    ReplyDelete
  35. btol2 last minute ija irshad masuk..xmo jd juri awam la mcm ni.. nanti aku bias~ hek hek

    ReplyDelete
  36. tuh la bahi..kami baru baek demam..plus aku busy.....dh nak sem break kan..byk bende nak submit...

    ReplyDelete
  37. ha ah la... mcm IMAN madihah sy.. hehehehe

    ReplyDelete