20100426

Go Baby Go Go!

Aku taleh type panjang sgt pasal tgh lapa. Skang time minum petang, kena wat coffee and makan biskut gula. Time pantang ni sume yang mak aku bagi makan sodap je rasenye. Makan dengan penuh selera. Aku hari-hari makan ikan haruan ko tau? Dah berkilo-kilo dah since 1st day pantang. Skang dah masuk 13 hari. Ikan haruan sekor RM10 ko tau? Sehari aku makan sekor. Skang dah 13 hari so dah RM130. Amik ko~

Oke, sudah melalut. Saya ingin memperkenalkan anak gadis pertama saya, tereng tereng...

baby imaan 1st day

Nama: Nurin Imaan binti Zaiful Rizal
Tarikh Lahir: 14 April 2010
Tempat Lahir: Hospital Serdang
Masa Lahir: 5.32 pagi
Berat: 2.8kg
Proses Kelahiran: C-Section

Oke cukup lah dulu, baby imaan kat sebelah I ni pun muka dah merah-merah dah. Perot pun dah lapa sangat ni. Ade time I citer panjang-panjang.

7 comments:

  1. fad! c-sec? ade problem ke? hehe..comelnye imaan..mcm muka bapak dia je kot?

    ReplyDelete
  2. Salam...Nak pinjam Imaan boleh hehe...Cute bulat lagikn hehe...

    ReplyDelete
  3. tahniah again fad! i tgh risau ni, turn i plak pasnih, huhu

    ReplyDelete
  4. nana: c-sec pasal jln tak bukak. nanti ade mase aku citer. sume kate imaan rupe bapak die. ciss~

    mohd razzid: nak pinjam bleh tp dlm umah aku je taleh bwk kua.

    azzu: beranak mmg sakit tp dont worry u can do it!

    ReplyDelete
  5. tahniah tuk fad & epoi gak!
    muka imaan comey cam anak cina lah.heheee..ikut muka epoi eyh?
    nanti singgah lah umah ye.nak tengok imaan gak.
    n..selamat berpantang too :)

    ReplyDelete
  6. zuris, skang nie kat ipoh dh ker??

    ReplyDelete
  7. uwaa.. blom sempat tgk new niece ni la.. huhuh sowey fad~

    ReplyDelete

Kisah Purba - Pulau Redang with Kids

Ini memang kisah purba untuk masa depan. Haha. Terfikir nak buat entri pasal ternampak gambar kami pi Pulau Redang duluuu. Dulu tu was Marc...